SUPpen

stand up paddling (SUPpen)

Bij Vinkeveen Haven zijn er diverse clinic-varianten te kiezen, maar ook zelfstandig het water op is goed mogelijk.

Wekelijkse clinic
€ 25,- of € 6,- bij eigen board | 2 uur
Laat de stress van de werkdag van je af glijden met een total workout midden in de natuur! [scroll naar beneden om een arrangements-keuze te maken]

Privéles
€ 75,- voor de eerste persoon, € 27,50 voor elke extra persoon | 1 uur
Op iedere gewenste datum, maar minstens een week van te voren reserveren (in verband met het inplannen van een instructeur).
De privéles is inclusief materiaal en wetsuit. Na de les van een uur is aansluitend nog een uur zelf peddelen bij de prijs inbegrepen, om gelijk lekker zelfstandig te oefenen. [scroll naar beneden om een arrangements-keuze te maken]

Zelfstandig huren
Na deelname aan een les of clinic, is zelfstandig huren ook mogelijk! Klik hier om een board te huren als u zonder begeleiding het water op wilt. Lees daarvoor ook de handige info op deze pagina.

SUP aanschaffen
Denkt u erover om zelf een SUP te kopen? Wij verkopen diverse merken, zowel nieuw als gebruikt. Schrijf u in voor de donderdagavond-clinic om uitgebreid geïnformeerd te worden of maar middels het formulier helemaal onder aan deze pagina een afspraak om te komen testvaren.

  • Vanaf € 6,-
  • 1 of 2 uur

SUP-clinic als teamuitje
€ 37,50 p.p. | Vanaf 5 personen | 2 uur
Op iedere gewenste datum, minstens een week van te voren reserveren (in verband met het inplannen van een instructeur). Het teamuitje is niet online te reserveren, stuurt u alstublieft een e-mail aan info@vinkeveenhaven.nl om een offerte aan te vragen voor het teamuitje SUPpen.

In de lessen en clinics geeft de instructrice uitleg over peddeltechnieken, bochtentechnieken, ontspanning en inspanning, houding, oefeningen en materiaalkeuze.

Cadeaubon
Zelf enthousiast over het SUPpen? Wat is er dan leuker dan iemand anders óók te laten genieten van de unieke SUP-ervaring op het water! Geef een origineel cadeau: kies tussen een les of huurtegoed. Klik hier voor de cadeaubonnen.

Contactformulier SUPs testen