Stand Up Paddle clinic

stand up paddling (SUPpen)

Bij Vinkeveen Haven zijn er diverse clinic-varianten te kiezen, maar ook zelfstandig het water op is goed mogelijk. Klik hier om een board te huren als u zonder begeleiding het water op wilt.

Wekelijkse clinic
€ 25,- of € 5,- bij eigen board | 2 uur
Laat de stress van de werkdag van je af glijden met een total workout midden in de natuur! [scroll naar beneden om een arrangements-keuze te maken]

Privéles
€ 75,- voor de eerste persoon, € 27,50 voor elke extra persoon | 1 uur
Op iedere gewenste datum, maar minstens een week van te voren reserveren (in verband met het inplannen van een instructeur).
De privéles is inclusief materiaal en wetsuit. Na de les van een uur is aansluitend nog een uur zelf peddelen bij de prijs inbegrepen, om gelijk lekker zelfstandig te oefenen. [scroll naar beneden om een arrangements-keuze te maken]

SUP-clinic als teamuitje
€ 37,50 p.p. | Vanaf 5 personen | 2 uur
Op iedere gewenste datum, minstens een week van te voren reserveren (in verband met het inplannen van een instructeur). Het teamuitje is niet online te reserveren, stuurt u alstublieft een e-mail aan info@vinkeveenhaven.nl om een offerte aan te vragen voor het teamuitje SUPpen.

Bovenstaande clinics geven oefening en uitleg over peddeltechnieken, bochtentechnieken, ontspanning en inspanning, houding, oefeningen en materiaalkeuze.

Na deelname aan een les of clinic, is zelfstandig huren ook mogelijk! Voor de opties wat betreft het huren van een SUP, klik hier.

De SUP-les is ook als cadeaubon vekrijgbaar. Klik hier voor de cadeaubonnen.

  • Vanaf € 5,-
  • 1 of 2 uur