Cursus Vaarbewijs II

cursus vaarbewijs ii

Klein vaarbewijs II is verplicht bij het varen met schepen boven de 15 meter of bij schepen die sneller kunnen varen dan 20 km per uur. Een belangrijk deel van het Vaarbewijs II is leren navigeren op ruim vaarwater. Tijdens de cursus zal hier dus ook uitgebreid aandacht aan worden besteed. Deelname aan de cursus voorafgaand aan het maken van het examen vergroot uw slagingskans significant!

Tijdens de avonden is er veel ruimte om vragen te stellen, met de stof te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Een cursusavond is een combinatie van vertellen, uitleggen, oefenen en bespreken. Aangevuld met filmpjes uit de praktijk waar mogelijk.

De cursus wordt gegeven door een CWO erkend docent.

Aanmelden
Stuur een e-mail met uw naam, telefoonnummer en adresgegevens aan info@zeilschoolvinkeveen.nl

Cursusdata 2019
17 en 24 april - 6 en 8 mei.

Kosten: €175,- Koffie, thee, koekjes en digitale hand-outs zijn inbegrepen.

In de cursus behandelen we de examenonderwerpen en oefenen we met proefexamens.

Voor het examen schrijft u zich individueel in op www.vamex.nl . Dit is het onafhankelijke exameninstituut voor het Klein Vaarbewijs. Let op: het examen vindt dus niet bij ons plaats en is dan ook niet in de prijs inbegrepen. De kosten voor het examen Klein Vaarbewijs I bedraagt € 50,- per examen. Na het behalen van het examen kan je het Vaarbewijs pasje direct aanvragen. De kosten van het pasje bedragen € 20,-. Al deze bedragen worden dus voldaan aan de Vamex.

Het cursusboek "Klein Vaarbewijs I en II" is eenvoudig te bestellen bij het inschrijven voor de cursus. Ook is het mogelijk om te kiezen voor het boek inclusief online oefenmateriaal.