Nieuwsbrief


Het winterseizoen in Vinkeveen is begonnen: de haven is leeg en de parkeerplaats staat inmiddels vol met Valken en sloepen. Natuurlijk stopt de zeilschool niet geheel tijdens de komende wintermaanden. De afgelopen weken hebben er bijvoorbeeld feestjes en vergaderingen plaatsgevonden en heeft Sinterklaas zijn intocht gedaan in de haven!

We hopen op een goede koude winter, wat is er leuker dan weer een keer over de Vinkeveense Plassen heen te kunnen schaatsen?

Namens het gehele team een vriendelijke zeilersgroet,
Koen Bolt, Meryl van Vliet & Thom Hoff


Cursusaanbod 2019

Cursusaanbod 2019De voorbereidingen van het nieuwe seizoen zijn volop begonnen en vanaf nu is het ook weer mogelijk om je in te schrijven voor de zeilcursussen. In het afgelopen seizoen hebben we veel cursisten teleur moeten stellen: door de vakantiespreiding raken in een groot aantal weken de cursussen snel vol. Geef je deze winter dan ook snel op als je voor de cursussen bent gebonden aan een specifieke week.

De cursusprijs is ten opzichte van 2018 verhoogd door onder andere de btw verhoging van 6% naar 9%. Daarnaast is het aanbieders van ‘Pakketreizen’ (overnachting en activiteiten) vanuit de EU verplicht gesteld om door klanten betaalde gelden te verzekeren. Helaas zijn wij hierdoor genoodzaakt de cursusprijzen sterker te verhogen dan de afgelopen jaren. Doordat de btw verhoging pas vanaf 2019 ingaat, kunnen we bij inschrijving voor 31 december2018 kunnen we vroegboekkorting aanbieden. Zie voor het volledige cursusaanbod de website.


Instructeursopleiding

InstructeursopleidingWij zijn er trots op dat een groot deel van onze instructeurs hun zeil carrière ooit zijn begonnen als cursist bij Zeilschool de Vinkeveense Plassen! Heb je al een aantal jaar gezeild, lijkt het je leuk om nu anderen te gaan lesgeven en deel uit te maken van ons hechte instructeursteam? Geef je dan op voor één van onze instructeursopleidingen:
Word je in 2019 16 jaar, dan kun je deelnemen aan de Hulpinstructeursopleiding.
Word je in 2019 17 jaar (of ouder), dan mag je deelnemen aan de Instructeursopleiding.

Belangrijk is dat je een enthousiaste zeiler bent en het leuk lijkt om les te gaan geven! Het instructeursschap biedt je een aantal leuke voordelen. Je mag bijvoorbeeld gratis van onze zeilboten gebruik maken om extra te trainen, je maakt razendsnel nieuwe vrienden die ook zeilen als hobby hebben, het is goed voor je algemene ontwikkeling vanwege de verantwoordelijkheid die je draagt - en dat staat weer goed op je CV! Wil je meer informatie over de opleidingen? Kijk op de website of mail naar info@zeilschoolvinkeveen.nl.


Feesten en partijen

Feesten en partijen

Naast de zeilcursussen op onze zeilschool bieden wij in Het Strandhuis ook een feestlocatie voor diverse evenementen. Huwelijksfeesten, jubilea, bedrijfsuitjes, maar ook kerstborrels, eindejaarsevents en nieuwjaarsrecepties. Of het vieren van een verjaardagsfeest, bijna alles kan!

De locatie aan het strandje, met uitzicht over de Vinkeveense Plassen, geeft een sfeervolle ambiance en voor de invulling van het programma adviseren wij graag in de vele mogelijkheden. Tussen de zalen en het strandje bevindt zich een terras waar het elk moment van het jaar goed is vertoeven. Het beschikt over een ruime veranda tegen de hete zomerzon en is tevens voorzien van heaters tijdens de koude wintermaanden. Voor meer informatie, bekijk de Vinkeveen Haven website.
Neem contact op
Of bel ons op 0297 - 26 22 00