Veel gestelde vragen

faq's

Hier vindt u alle info omtrent de maatregelen die wij ten aanzien van het Corona-virus nemen.

Dagelijks hebben wij contact met gemeente De Ronde Venen, de Veiligheidsregio Utrecht, branche-organisatie HISWA, mede-zeilschoolhouders en NOC*NSF. Op deze pagina houden wij de meest actuele informatie voor u bij: Corona-maatregelen

Wat moet ik allemaal meenemen?

Klik hier om naar de paklijst te gaan. Het linkje naar deze paklijst staat tevens in de boekingsbevestiging (e-mail) en wordt in de dinsdag voorafgaand aan de zeilcursus per e-mail toegestuurd.


Zeilkleding huren

Ja dat kan! Geef het aan bij het inschrijven of wijzig achteraf je inschrijving door in te loggen op je account. Wij verhuren wetsuits voor het zeilen in de zogenaamde natte sectie en zeilpakken voor de zeilers in de Optimist, Askeladden, Valk en Platbodem.

Brandveiligheid is gewaardborgd

Het hoofdverblijf (met alle slaapkamers) is voorzien van alle noodzakelijke blus/reddingsmiddelen en nooduitgangen. De eerste avond oefenen we de vluchtroutes met alle kinderen die blijven slapen.

Het gebouw is verder voorzien van een brandmeldinstallatie. Daarnaast zijn er zowel op de 1e als de 2e verdieping elke avond nachtwachten aanwezig die er als eersten voor kunnen zorgen dat bij een onverhoopte brand alle cursisten een veilig heenkomen kunnen zoeken.

Accommodatie bezichtigen

Ja dat kan. Het hele jaar door zijn er mensen aanwezig op het havenkantoor en die leiden je graag rond. Stel alle vragen die er eventueel bij leven. Of kom voor een levendige kennismaking met de zeilschool naar een introductiedag!

Online boeken

Dankzij ons online boekingssysteem kunt u op ieder moment van de dag, 7 dagen per week, een zeilcursus boeken.

Klik op 1 van de Boek Nu-knoppen en u komt in het cursusoverzicht terecht. Gebruik het filter aan de linkerkant om snel bij de gekozen cursus uit te komen.

Nadat u de keuze voor de cursus gemaakt heeft, geeft u aan voor hoeveel cursisten u boekt en wat het verblijfstype is. Dan volgt een scherm waar u uw eigen gegevens invult, waarna het doorklikken naar de schermen voor de gegevens van de cursisten mogelijk is.

In deze schermen zijn ook velden opgenomen waar u aan kunt geven of wij rekening moeten houden met speciale dieetwensen i.v.m. allergiën; bij wie de cursist in het groepje wil (let op: als u cursisten tegelijkertijd opgeeft komen ze niet automatisch in hetzelfde groepje - het kan bijvoorbeeld goed zijn dat een broertje en een zusje juist NIET bij elkaar in het groepje willen); wat het meest recent behaalde zeilniveau is; etc.

Tot slot controleert u de boeking, gaat akkoord met de voorwaarden en start de aanbetaling per iDeal.

Mocht het niet lukken om online te boeken, dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen of e-mailen!

Wedstrijdzeilen

Ja dat kan! Geef bij het boeken aan of uw kind gebruik wil maken van de extra NPJ-training tijdens het zeilkamp.

Dit ga je allemaal beleven op zeilkamp

Bekijk hier de foto's en ervaar hoe het verloop van een dag op zeilkamp eruit ziet: Een dag op de zeilschool

Via deze link kun je je aanmelden voor het Wakeboarden.

Kom je Intern of Extern+? Dan kun je meedoen aan extra avondprogramma's op de donderdag- en vrijdagavond! Je hebt de keuze uit Flyboarden en Wakeboarden.

Klik hier om je aan te melden voor Wakeboarden: https://forms.gle/QayJc62nU4HdRhEM8