Dieetwensen

dieetwensen

Bij het inschrijven voor een cursus komt u een invulveld tegen waarin aangegeven kan worden of de cursist een bepaald voedingsmiddel of voedingsstof niet mag eten. Komt u kind vaker? Dan vragen wij u toch iedere keer weer opnieuw de gegevens in te vullen, daar er een verandering in de aandoening kan zijn opgetreden.

Coeliaki
Helaas zien wij de afgelopen jaren een enorme toename in kinderen met Coeliakie. Wij zijn er inmiddels volledig aan gewend om extra voorzorgsmaatregelen te nemen. Het avondeten voor kinderen met een ernstige allergie worden in de keuken apart bereid (we hebben een grote, professionele keuken plus een bijkeuken met glutenvrij werkblad, oven en 'brood'rooster) en als u dat wilt mag uw kind van wegwerp-borden eten, en wegwerp-bestek en -bekers gebruiken.

Vegetariƫr
Wat moedig dat je ervoor kiest om geen vlees te eten! Natuurlijk houden wij daar rekening mee en zullen -als je dit hebt aangegeven bij je inschrijving- iedere dag vegetarisch voor je koken.

Diabetes
In ons lange bestaan als zeilschool hebben wij al heel wat kinderen met diabetes een succesvolle zeilweek mogen geven.
De eigenaar van de zeilschool die 24 uur per dagen, 7 dagen per week op de zeilschool aanwezig is, is bevoegd om EHBO-cursus te geven. Alle instructeurs hebben tijdens hun opleiding een EHBO-introductie gevolgd. Bovendien hangt er een AED op het havenkantoor en beschikt de zeilschool natuurlijk over snelle reddingsboot.

Varkensvlees
Wij eten voornamelijk rund- en kippenvlees.