Inloggen

inloggen

Boek je een zeilcursus, dan maak je gedurende het boekingsproces een account aan op de boekingspagina van de website. Dit gaat heel eenvoudig met het invullen van alleen je e-mailadres en een zelf verzonnen wachtwoord.

Met dit account kun je later weer terug naar je boeking om nog eens precies te bekijken wat je ook alweer geboekt hebt of om nieuwe cursussen te boeken. Maar je kunt op deze manier ook later nog iets wijzigen. Ben je bijvoorbeeld uit je zeilpak gegroeid? Dan log je in en boekt de huur van een zeilpak er gewoon even bij.

En boek je een volgende keer weer bij ons? Dan staan alle gegevens al ingevuld. Ook het veld "Reeds behaalde CWO diploma's of zeilervaring" is dan door ons bijgewerkt met de afkorting van de hoogst behaalde diploma's.

Veel zeilscholen in Nederland zijn aangesloten bij HISWA-RECRON, de ondernemersorganisatie voor watersport en recreatie. Een HISWA-zeilschool is betrouwbaar, werkt met heldere afspraken en biedt optimale zekerheid en service. Bovendien werken zeilscholen veel samen, bijvoorbeeld in het trainen van instructeurs en testen van nieuwe boten. Maar ook ons boekingssysteem hebben we samen met zeilschool Aquavitesse in Zeeland en zeilschool Pean in Friesland ontwikkeld.