Info

De zeilschool in het kort

Centraal in onze opleidingen staat "plezier in het zeilen"! Goed zeilen leer je gewoon door het veel te doen. Het volgen van een zeilcursus is in onze filosofie dan ook slechts een begin. Onze doelstelling is dan ook niet om aan het eind van de week volleerde zeilers af te leveren. Nee, onze inspanningen zijn er met name op gericht dat de cursisten na afloop van een zeilweek weer graag in een zeilboot stappen. Dit gebeurt alleen als ze plezier hebben in het zeilen.

Voor het eerst naar Zeilschool Vinkeveen? Klik hier om stap voor stap geholpen te worden bij het kiezen van de juiste cursus.

En, als men plezier heeft in het zeilen gaat het leren zeilen ook een stuk makkelijker. Ga maar na, het valt niet mee om iemand iets te leren waar hij of zij met tegenzin aan begint. Vind je iets leuk dan leert dat een stuk makkelijker. Deze aanpak is de kracht van onze zeilschool. Daarmee behalen we al jaren goede resultaten en proberen we ons te onderscheiden.

Klik hier voor de interessante geschiedenis van de zeilschool in Vinkeveen.

Jong en oud leren zeilen - dat is wat wij leuk vinden, waar wij dagelijks plezier aan beleven en waar we dan ook goed in zijn en willen blijven.

Team Zeilschool Vinkeveen