Geschiedenis van de zeilschool

wij zijn jarig!

Het jaar 2018 is een bijzonder jaar voor Zeilschool De Vinkeveense Plassen: al 40 jaar de leukste zeilschool van midden Nederland!

Op zondag 23 september werd de verjaardag gevierd met een festival. Voor jonge kinderen piratentocht, schminken en armbandjes knopen. Jongeren en volwassenen konden deelnemen aan een SUP- en Windsurfclinic, zelfstandig Valk zeilen, de Fusion testvaren, onder begeleiding op een Platbodem of Catamaran zeilen of de lucht in met Flyboarden. Er werden dansjes gewaagd op de muziek van coverband The Incredible Machine en voor heel veel herinneringen aan de afgelopen 40 jaar (en meer) opgehaald. Van cursist naar instructeur naar mama en papa - er waren maar liefst acht zeilschoolbabies aanwezig! Net als bij bijvoorbeeld scouting, is de zeilschool-communitie een hechte groep vrienden.

Deze mooie middag is mede mogelijk gemaakt door onze bijzonder gulle sponsoren:

En het jaar is nog niet voorbij! In de herfstvakantie genieten kinderen van zeillessen en -kamp; iedere donderdagavond wordt er geSUPt; privélessen en kano- en bootverhuur gaan door tot het ijs komt. Bovendien organiseren de instructeurs een speciaal Lustrum-gala. Heb jij zeilervaring, vind je het leuk om les te geven en onderdeel te worden van een hecht team? Geef je dan op voor de instructeurs-opleiding.

Neem contact op
Of bel ons op 0297 - 26 22 00