Hulpinstructeursopleiding

De opleiding

De Hulpinstructeursopleiding zorgt ervoor dat je over voldoende vaardigheden en kennis beschikt zodat je gedurende de zomervakantie als hulpinstructeur actief kan zijn tijdens de zeilkampen. Als hulpinstructeur draai je mee in het instructeursteam, helpt bij de organisatie van activiteiten in het kamp en ondersteund instructeurs tijdens de zeillessen. Tijdens de opleiding zal aandacht besteed worden aan de volgende onderwerpen: praktijk motorbootvaren en slepen, praktijk zeilen, methodiek en didactiek. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk elkaar en de zeilschool beter te leren kennen. Uiteindelijk ben je na een jaar als hulpinstructeur heel goed voorbereid om deel te nemen aan de instructeursopleiding.

Deelname aan de Hulpinstructeursopleiding is gratis, maar we verwachten wel van je dat je in de zomervakantie van 2019 minimaal 2 weken op de zeilschool aanwezig bent om mee te draaien in het team bij de zeilkampen.

Data hulpinstructeursopleiding 2019

  • 18 en 19 mei selectieweekend
  • 1 van de 5 zondagen van de Zondagscursus Voorjaar

Op de zaterdag van het selectieweekend word je om 09:00u. verwacht op de zeilschool. Op de zondag is het rond 17:30u. afgelopen.

Ingangseisen
  • Vóór 31 december 2019 word je 16 jaar (of ouder). (Uitzonderingen worden gemaakt op basis van een persoonlijk gesprek.)
  • Je beschikt over een goed eigenvaardigheidsniveau (bij voorkeur minimaal CWO II).
  • Je kunt zwemmen en bent medisch geschikt voor deze tak van watersport.
  • In de zomervakantie opvolgend op je opleiding ben je twee weken beschikbaar om te hulpen.
Voor meer informatie over onze hulpinstructeursopleiding neem je contact met ons op door het sturen van een e-mail naar: info@zeilschoolvinkeveen.nl


Klik hier om je voor de opleiding in te schrijven.

Neem contact op
Of bel ons op 0297 - 26 22 00